3 in 1 pakketten vergelijken voor digitale televisie

Digitale televisie


Je kent het vast ook wel: je hebt een abonnement voor een internetverbinding bij je thuis. Een abonnement voor het bellen, sms’en en datagebruik met je smartphone en een abonnement voor je digitale televisie. Die drie abonnementen heb je bij drie verschillende providers, waarschijnlijk omdat dat historisch zo gegroeid is. Eerst had je enkel televisie en één abonnement. Later nam je er een internetabonnement bij via een ander bedrijf. Daar kwam dan ook nog een pakket voor mobiele telefonie bij, bij nog eens een ander bedrijf. Maar waarom zou je dat nu eigenlijk nog bij 3 verschillende bedrijven houden?

Abonnement met digitale televisie

Met drie verschillende abonnementen heb je ook driemaal werk: drie verschillende contracten, drie facturen en betalingen, drie verschillende klantendiensten… Wist je dat de meeste providers nu ook handige totaalpakketten aanbieden? Je kan er een aardig voordeel mee doen als je je telefonie, internetverbinding en digitale televisie in één totaalpakket neemt.

Op de handige website easyswitch.nl kan je snel en makkelijk vergelijken hoeveel de alles in 1 pakketten bij verschillende providers voor jou zouden kosten. Je kan dit zelf vergelijken met de opgetelde kostprijs van de verschillende abonnementen die je nu hebt. Deze website vergelijkt de voordeligste tarieven van de grote en bekende telecomoperatoren. Maar ook de pakketten van kleinere internet aanbieders komen aan bod.

Nieuwe aanbiedingen

Ook als je nu al een totaalpakket hebt doe je er goed aan je pakket te vergelijken met nieuwe aanbiedingen. Nieuwe klanten krijgen vaak een extraatje van de nieuwe provider. Dus soms doe je er goed aan eens te veranderen van abonnement. Wil je niet weg bij je huidige provider? Het kan je centen opleveren als je je huidige pakket eens vergelijkt met nieuwe pakketten bij dezelfde provider. Want misschien heb je niet meer het meest voordelige pakket voor je huidige situatie.

Als dat in jouw situatie interessanter is: je kan ook de tarieven vergelijken van pakketten met internet en telefonie. Dus zonder digitale televisie of internet en digitale televisie (zonder telefonie). Je doet er vast je voordeel mee. Als jij je minder moet bezighouden met verschillende contracten en betalingen bij verschillende providers. Dan hou je veel meer tijd over om echt te kunnen genieten. Zoals van je razendsnel internet, je massa belminuten en sms’en en je haarfijne digitale televisiebeelden.