Welke rijschool in IJsselstein moet ik kiezen?

Het vinden van een goede rijschool in IJsselstein valt niet mee. Er zijn zo veel aanbieders, welke moet je hier nu van kiezen? In IJsselstein zelf zijn diverse aanbieders, maar ook in de omgeving, zoals in Nieuwegein, Vianen en Houten. Ik heb mijn rijles gevolgd bij rijschool Galgenwaard in IJsselstein en ik raad iedereen aan om hier rijlessen te nemen.

Rijschool Galgenwaard
Rijschool Galgenwaard in IJsselstein biedt rijlessen aan in IJsselstein en omgeving. Deze rijschool geeft les in prettige auto’s. Veiligheid en integriteit van de studenten zijn hierbij gegarandeerd. Tevens is het slagingspercentage bij deze rijschool vrij hoog. Tussen de 64% en 68% van alle leerlingen die voor het eerst examen doet slaagt. En ik was er daar één van. Daarnaast is deze rijschool aangesloten bij de BOVAG. Dit betekend dat het materiaal waar je gebruik van maakt altijd in perfecte staat is. De instructeur die je les gaat geven is ervaren en geduldig. Alles gaat op jouw tempo, dus als je iets extra begeleiding nodig hebt bij een bepaald onderdeel, wordt daar even bij stil gestaan. De instructeurs maken je wegwijs in het drukke verkeer. Alles om jou klaar te stomen om straks veilig op pad te kunnen. En deze rijschool biedt zelfs 10% korting aan voor studenten. Dit was voor mij heel erg fijn, want ik had eigenlijk het geld er nog niet voor, maar door die korting kon ik het betalen.

Ervaring        
Mijn ervaring is dat de instructeurs die je begeleiden echt heel behulpzaam zijn en je altijd willen helpen. Zo had ik bijvoorbeeld moeite met file parkeren.
Mijn instructeurs van rijschool IJsselstijn wisten dit en daarom hebben we dit gewoon net iets vaker geoefend. En daar ben ik nu zo blij mee. Inmiddels heb ik namelijk mijn rijbewijs en door het vaker oefenen van het file parkeren kan ik dat nu heel goed inschatten. Daarnaast vond ik het erg fijn dat ik in termijnen kon betalen, zonder extra kosten. Ik kon namelijk niet in één keer al het geld overmaken, omdat ik het op dat moment niet had. Maar door de mogelijkheid om in termijnen te betalen, kon ik toch gelijk beginnen met mijn rijlessen.