Kentekenplaat bestellen Hengelo

kentekenplaat bestellen
Weet jij wat de betekenis is van een klein cijfertje op kentekenplaten? Af en toe zie je een auto in de omgeving rijden met een klein cijfertje op het kentekenplaat. Dit betekent dat de kentekenplaat is gestolen of dat iemand een kentekenplaat is kwijtgeraakt. Mensen met een kleine 2’tje hebben dus meerdere keren pech gehad met hun kentekenplaat. Verder is het ook verstandig om geen stickers te plakken op je kentekenplaat. Hoe mooi je de sticker ook vindt. Ik zeg: niet doen! Of wil je het risico nemen om een fikse boete te ontvangen? Ik weet zeker dat je daar niet op zit te wachten. Wil je een kentekenplaat bestellen? lees dan verder.

Over boetes gesproken… Als je opzettelijk met een vals kenteken van A naar B rijdt, kun je een boete krijgen. En die boete is niet zomaar een boete, maar een boete die wel kan oplopen tot €4.500,-. Dat is niet het enige, want je kunt zelfs een gevangenisstraf krijgen of rijontzegging. Weer zeg ik: gewoon niet doen! Misschien is het je al een keer opgevallen, maar elke kentekenplaat in Europese hebben een EU-sticker op het kenteken. Onder dit EU-teken staat het land van herkomst en zo kun je dus mooi zien waar iedereen vandaan komt! Oftewel, vakantiegangers zijn eenvoudig te herkennen!

Nummerborden met provincies

Wist je al dat er op de nummerborden van vroeger een afkorting stond vermeld op een kentekenplaat? Tot 1951 had elke auto een 1 of 2 vaste letters en zo kon je dus zien uit welke provincies de bestuurders kwamen.

Kentekenplaat bestellen bij Damshop, voor al je automaterialen

Nu even heel wat anders. Misschien ben je wel op deze blog gekomen, omdat je zocht op kentekenplaat bestellen. Ook dan kan ik je helpen. Heb je een nieuwe kentekenplaat nodig? Ga dan eens naar de website van Damshop.nl kentekenplaten. Dit bedrijf biedt allerlei automaterialen tegen een mooie prijs. Je kunt hier ook terecht voor nieuwe velgen, spoilers en noem maar op. Of autogereedschap Hengelo.