Taxi Den Bosch

Taxi Den Bosch is een product van Taxi de Hart B.V. Het is de nummer een in taxivervoer in en om Den Bosch maar ook voor luchthavenvervoer.

073-5112733 is het telefoonnummer voor uw Taxi in den Bosch

Taxi Den Bosch van Taxi de Hart

Het kiezen van het juiste taxibedrijf in Den Bosch kan erg moeilijk zijn omdat er erg veel keuze is en er niet altijd helder is wat de tarieven zijn.

Taxi Den Bosch van Taxi de Hart B.V. is helder en transparant. U kunt in alle gevallen vooraf een tarief opvragen. Dit is in bijna alle gevallen een scherp, laag tarief dat onder de meterprijs ligt. U kunt uw prijs eenvoudig op onze website uitrekenen. Uiteraard kunt u ook bellen met 073-5112733 om een prijs af te spreken.

Taxi soorten

Bij Taxi Den Bosch van Taxi de Hart B.V. kunt u terecht voor :

  • Zittend ziekenvervoer voor bijna alle verzekeraars
  • Rolstoelvervoer
  • Luchthavenvervoer
  • Regulier taxivervoer
  • Groepsvervoer
  • Expressdiensten
  • Travelservice

Luchthavenvervoer

Reist u in de regio Den Bosch van of naar een luchthaven dan kunt u voordelig reizen met de taxi. Voor alle bekende luchthavens hebben wij vaste lage tarieven, voor Schiphol zelfs extra voordelig als u met andere passagiers wilt reizen.

Creditcard en pinnen

Bij Taxi Den Bosch kunt u naast contant afrekenen ook pinnen bij de chauffeur. Gaat u liever helemaal zonder geld weg dan kunt u bij ons ook vooraf uw rit afrekenen via ideal of creditcard. Nieuw bij ons is dat u ook achteraf via uw creditcard kunt afrekenen. Reist u liever helemaal zorgeloos omdat u bijvoorbeeld gaat trouwen dan is op rekening rijden ook mogelijk.

Reserveren

Taxi Den Bosch kunt u reserveren door te bellen met 073-5112733, te mailen of via onze website of mobiele website. Graag tot ziens in een van onze voertuigen in Den Bosch.