RVS kisten

RVS wordt in de volksmond ook wel roestvrij staal genoemd, terwijl dit eigenlijk roestvast staal is. De opbergboxen die van roestvast staal zijn, worden dus RVS kisten genoemd. RVS kisten zijn door het materiaal waar deze van gemaakt zijn, hoogwaardig af te werken. Ook zijn zij erg duurzaam. Er zijn verschillende soorten RVS kisten. Van opbouwkisten tot disselbakken, voor ieder wat wils. Niet alleen de standaardkisten zijn te verkrijgen, maar ook kisten op maat. Zo kan het niet anders dan dat uw RVS kisten helemaal naar wens zijn.

 

RVS opbouwkisten

Opbouwkisten dienen voor het opbergen van losse materialen en gereedschappen. Voor uw aanhanger, vrachtwagen of bedrijfswagen is dit een ideale opberg mogelijkheid. De kisten kunt u filteren aan de hand van onderstaande eigenschappen:

  • Dikte: tussen de 1.5 en 2 mm
  • Diepte: tussen de 301 en 800 mm
  • Lengte: tussen de 701 en 2100 mm
  • Zijdeuren: wel of geen zijdeuren
  • Hoogte: tussen de 301 en 1500 mm
  • Gewicht: tussen de 30 en 221 kilo

 

RVS onderbouwkisten

De onderbouwkisten dienen als extra opbergruimte in uw bedrijfswagen of vrachtwagen. Zoals de naam dat al zegt worden de RVS kisten onder de bedrijfswagens of vrachtwagens gebouwd. Hierbij kunt u op dezelfde eigenschappen filteren als de opbouwkisten, alleen heeft u bij de onderbouwkisten de mogelijkheid om te kiezen uit wel of geen laden in plaats van wel of geen zijdeuren.

 

RVS disselbakken

Allerlei losse spullen in uw aanhanger of bent u steeds weer die hamer kwijt omdat deze los in de aanhanger ligt? Daar is gelukkig een makkelijke oplossing voor. Zo zijn er namelijk de disselbakken, oftewel opbergbakken, waarin u uw gereedschap makkelijk op kan bergen. De kleine spullen kunnen zo samen met de grote spullen vervoerd worden, omdat deze in een opbergbak zitten. Er zijn drie soorten disselbakken verkrijgbaar.

 

RVS kisten bestellen bij Geprobox

Standaard RVS kisten bestellen of RVS kisten op maat laten maken? Alles is mogelijk bij Geprobox, want de wensen van de klant staan voorop. De RVS kisten zijn gemakkelijk en snel te bestellen op de website en deze heeft u binnen 2 tot 3 dagen in huis. Wanneer u uw bestelling direct in huis wilt hebben, is er de mogelijkheid om de bestelling gelijk op te halen als deze op voorraad is. De klanten staan versteld van de goede prijs/kwaliteitsverhouding en het ruime assortiment van Geprobox. Het is namelijk door al deze voordelen niet mogelijk om niet de juiste RVS kisten te vinden. Heeft u nog vragen over de RVS kisten of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op door te mailen naar info@geprobox.com of bel naar 0182- 76 92 38.