palletboxen en houten kisten

Goedkope en stevige palletboxen

Een palletbox is de standaard voor internationaal vervoer. Op zoek naar een goede palletbox? Zoek dan niet verder. De houten kisten van MP Packaging combineren lage kosten met hoge constructiekwaliteit. Internationaal bekend als hoogst betrouwbaar en robuust en met een levensduur van meer dan vijftien jaar, voldoen de boxen van MP aan al jouw eisen. De palletboxen zijn van echte Hollandse kwaliteit, en worden geproduceerd in Veldhoven met gebruik van alleen de allerbeste materialen. De verschillende stapelbare en verstevigde kisten van MP zijn een betrouwbare en goedkope keuze voor iedere toepassing, en worden gebruikt door internationale marktleiders.

Maatwerk van MP Packaging

De palletboxen van MP zijn er in vele soorten in maten. Afhankelijk van je wensen kun je kisten van verschillende afmetingen kopen: volgens de Nederlandse standaard of het steeds meer gebruikte Europallet-formaat. De pallets zijn zowel in een inklapbare als in een niet-inklapbare variant te verkrijgen, met losse of vaste wanden. Ook produceren wij boxen op maat, zodat je bij MP Packaging altijd de pallets kan vinden die jij nodig hebt. De houten kisten zijn dankzij het  gebruik van hoge kwaliteit hout en constructiematerialen, wat het werken veiliger maakt. Het doordachte ontwerp is zeer betrouwbaar en duurzaam. De palletboxen zijn relatief licht en gaan toch gemiddeld meer dan 500 logistieke bewegingen mee.
Bovendien zijn de houten kisten stapelbaar en, dankzij de slimme modulaire constructie, zeer eenvoudig aan te passen aan jouw behoeftes. Wij leveren wereldwijd, en altijd tegen zeer schappelijke prijzen. De cijfers spreken voor zich: er zijn al meer dan anderhalf miljoen exemplaren van de boxen van MP verkocht. Kijk op de website voor meer informatie over de boxen van MP, bekijk dan onze uitgebreide collectie modellen inklapbare en niet-inklapbare houten kisten, pallets en winkeldisplays. Robuust, flexibel en zeer betrouwbaar voor iedere toepassing: dat is MP Packaging.