Carwrapping maakt uw auto compleet nieuw!

Carwrapping
Misschien heb je weleens van carwrapping gehoord, maar wordt er vooral gesproken over een auto als een reclameobject. In de meeste gevallen wordt carwrapping inderdaad gebruikt als auto’s voorzien moeten worden van reclame. Dit is niet het enige waar dit voor gebruikt wordt. Tegenwoordig wordt het namelijk steeds populairder en wordt dit soort wrapping ook gebruikt voor het pimpen van je auto of om de auto van een andere kleur te voorzien. Ook als bescherming van de autolak wordt carwrapping gebruikt als manier. Wrapping is namelijk gemakkelijk, snel en betaalbaar.

Bij carwrapping wordt er car wrap folie op de laklaag van de auto aangebracht. Deze laklaag beschermt de auto tegen schade en kleurverschillen. Je kunt een eigen print ontwerpen voor op de auto. Alles is mogelijk. Daarnaast wordt vaak gedacht dat carwrapping vaak alleen is voor auto’s, maar dit is niet het geval. Het is ook mogelijk op boten, scooters of andere gewenste objecten. Lees in dit artikel meer over het bedrijf dat dit op een betaalbare en betrouwbare manier voor u wilt realiseren.

De voordelen van carwrapping

Carwrapping heeft verschillende voordelen, u investeert maar u krijgt er ook veel voor terug. De voordelen op een rij:

  • Je kunt gemakkelijk een andere kleur lak aanbrengen
  • Dit is sneller en goedkoper dan het spuiten van een auto
  • Hoge restwaarde. Indien een nieuwe lease auto wordt gewrapt blijft de onderstaande laklaag volledig intact. Na het verwijderen van de lak komt er een geheel nieuwe lak tevoorschijn!
  • Personaliseren van de auto is mogelijk door bepaalde onderdelen te laten wrappen

Ervaar deze en vele andere voordelen door je auto te laten carwrappen.

Wrapping door Twee Reclame

Een bedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring, dat is Twee Reclame, ook wel Wrap-Masters.nl. De medewerkers van Twee Reclame willen het beste voor uw auto en werken met de beste merken carwrapping. De wensen van de klant staan hoog in het vaandel. Neem gerust contact op met één van de medewerkers voor meer informatie. De medewerkers helpen u graag!