Kymco scooter

Wel eens gehoord van het scootermerk Kymco? Dat zou eigenlijk bijna wel moeten omdat Kymco een van de betere scooters maken en daarnaast een groot aanbod heeft als het om verschillende modellen gaat. Kymco is een Japans scootermerk en van de Japanners weten we dat ze verstand hebben van techniek. Als je naar de top 10 meest betrouwbare automerken kijkt, dan staan Toyota, Mazda, Suzuki en Subaru daar absoluut tussen. Een Kymco scooter is technisch gezien een goede en betrouwbare scooter.

Prijs kwaliteitverhouding

Kymco is niet eens een van de duurste merken als het om scooters gaat maar wel een van de toppers. De prijs/kwaliteitverhouding ligt bijzonder goed waardoor je absoluut waar voor je geld krijgt en niet te veel betaald. Prijs is immers belangrijk, zeker na de komst van een hoop Chinese scooters. Daar ligt de prijs een stuk lager van net als de kwaliteit. Veel scooterrijders vinden kwaliteit belangrijk omdat de scooter voor hun een dagelijks vervoersmiddel is. Het laatste wat je wilt is ergens stil komen te staan of dat je scooter niet meer wilt starten. Eigenlijk is dat het ergste wat je kan gebeuren. Uiteraard speelt onderhoud daar ook een grote rol in. Als je ervoor zorgt dat je scooter zo nu en dan onderhoud krijgt dan blijft de betrouwbaarheid optimaal.

Kymco modellen

Kymco heeft zo’n 10 actuele modellen momenteel en dat is best veel. Zelfs bovengemiddeld als je het vergelijkt met andere scootermerken. Hierdoor kun je niet alleen kiezen voor een betrouwbare scooter maar ook een model die helemaal bij jou past. Wie op zoek is naar een sportieve uitvoering komt bij de Kymco Super 8 uit. Ook de Vitality en VP50 zijn best sportief te noemen. Wie iets zoek in de retro categorie komt bij de Kymco Like of Kymco Sento uit. Als je op zoek bent naar een grote 2 persoons scooter dan biedt dit scootermerk jou de New Dink en de G-Dink.

Kymco scooter kopen

Er zijn meerdere adressen in Nederland waar je terecht kunt als je een Kymco scooter wil kopen. Echter is er maar een speciaalzaak die niet alleen beschikt over het complete assortiment en kennis maar ook de scooter kan verzenden per post! Een scooter laten thuisbezorgen is dus echt mogelijk. De scooter wordt vooraf helemaal rijklaar gemaakt en afgesteld. Bij aankomst kun je meteen opstappen en rijden! Benieuwd wie deze fantastische scooterverkoper is? Wij houden je niet langer in spanning, dit is namelijk Fast&Furious Scooters. Het vertrouwde adres waar je niet alleen in de winkel terecht kunt maar ook online.