kist op maat laten maken

Misschien denkt u, heb ik weer. U ziet precies de kist die u wilt hebben voor uw vrachtwagen, maar niet in de juiste maat. Moet u dan echt gaan kijken voor een andere kist? Gelukkig niet, het is namelijk mogelijk om een kist op maat te laten maken. Bij een kist op maat kunt u de maten en accessoires zelf bepalen. Wat dacht u van gasveren of lademodules bij uw kist op maat. Daarnaast kunt u zelf bepalen wat voor scharnieren en soorten sluitingen u wenst.

Er zijn natuurlijk ook een aantal standaardkisten zoals opbouwkisten, disselbakken, materiaalkisten en onderbouwkisten. U kunt het gehele assortiment natuurlijk terugvinden op de website. Het kan zijn dat hier de gewenste kist niet tussen staat. In dat geval kunt u, zoals u net al kon lezen, een kist op maat laten maken. De maat, het materiaal en de eigenschappen kunt u allemaal zelf uitzoeken.

 

Waarom kist op maat bij Geprobox?

Geprobox onderscheidt zich van andere doordat zij de beste kwaliteit kisten leveren. Of het nu gaat om standaardkisten of een kist op maat. Onderstaande service krijgt u erbij wanneer u de producten bestelt op Geprobox:

  • Goede prijs/ kwaliteitsverhouding
  • Veilig betalen
  • Voor elke opbergbox een maatwerk oplossing
  • Snelle levering

Daarnaast sluiten zij graag aan bij de wensen van de klant. Om die reden bieden zij u de mogelijkheid tot een kist op maat.

 

Wanneer u dus op zoek bent naar een passende opbergkist voor uw vrachtwagen of bedrijfswagen, bent u bij Geprobox aan het juiste adres. Het kan zijn dat u in de webshop van Geprobox niet de juiste opbergkist vindt. In dat geval kunt u contact opnemen en de gewenste maten doorgeven. Zo kunnen zij voor u een kist op maat maken welke helemaal naar wens is. Bel dus gerust naar +31 (0)182 76 92 38 of mail naar info@geprobox.nl. Ook geeft Geprobox u graag passend advies.