Kinderen gratis met de bus

Soms is het mogelijk om je kinderen gratis mee te laten rijzen op je eigen kaartje of met veel korting. Van 11 tot en met 26 oktober 2014 is het mogelijk kinderen mee te laten reizen op je kaartje voor slechts € 1,-. Op deze manier kun je nu heel eenvoudig en goedkoop kinderen met de bus laten meereizen. Wel zitten er enkele voorwaarden aan dit kinderkaartje. Hieronder zullen de voorwaardes gekoppeld aan dit kinderkaartje verworden uitgelegd.

Leeftijd
Een van de voorwaarden gekoppeld aan dit kaartje is de leeftijd. Zo is het kaartje bijvoorbeeld alleen geldig voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Het kaartje is dus niet geldig voor kinderen die ouder zijn. Hier moet je goed bij opletten omdat het kaartje dus ook niet geldig is voor kinderen die 12 jaar oud zijn.

Prijs
De prijs voor het kaartje bedraagt € 1,-. Kinderen kunnen dus niet geheel gratis meereizen maar dus wel voor een sterk gereduceerde prijs.

Geldigheid
Het kaartje is alleen geldig in de herfstvakantie van 11 tot en met 26 oktober. En voor kinderen tussen de 4 tot en met 11 jaar. Tevens is het kaartje ook alleen maar geldig in de bussen en treinen van Arriva. Tevens moet er te allen tijde een volwassene meereizen met een geldig vervoersbewijs. Ook is het gratis reizen alleen geldig door de weeks vanaf 9.00 uur en in het weekend is het kaartje de hele dag geldig.

Actievoorwaarden
Na afstempelen is het kaartje nog slechts 1,5 uur geldig. Per kaartje mag één kind meereizen en kan elke ouder vier kinderen meenemen met het meereis kaartje. Je mag met het kaartje overstappen op bussen van Syntus, Arriva, Breng en Connexxion. Het kaartje is alleen geldig in Gelderland, Flevoland en Overijssel. Het kaartje is tevens ook niet geldig op de Walibi Express bus en buurtbussen.