Alle kenteken info op één plek

Om je auto te verkopen of een tweedehands auto aan te schaffen is voorbereidend werk belangrijk. Een goed begin is al de helft en een goed overzicht van de levensloop van je auto of het voertuig dat je wil kopen kan je keuze positief beïnvloeden.

De garages af

Ben je veroordeeld tot een trektocht langs de occasiongarages door heel het land? Nee. Dat was vroeger misschien nog wel zo, maar door de internetrevolutie hebben wij nu alle kenteken info op één plek. Zaak is wel dat je al een auto op het oog hebt: zonder kenteken kun je natuurlijk weinig informatie opvragen.

Up to date

Door onze nauwe samenwerking met garages door heel Nederland zorgen wij ervoor dat de informatie uit onze tool zo actueel mogelijk is. Als er bij de APK-keuring een onderdeel van de auto is vervangen wordt daar een melding van gemaakt door de garage. Die kun jij dan weer vinden in het overzicht van de auto. Deze informatie is zo volledig mogelijk; de RWD heeft in veel gevallen meer informatie, maar kan die wegens privacyredenen niet verstrekken.

Betrouwbaar

Door ons goede contract met de garages kunnen wij een betrouwbaar overzicht geven van de auto’s die in het RDW register ingeschreven staan. We krijgen deze gegevens dus uit eerste hand en verwerken deze zo snel mogelijk om een zo’n volledig mogelijk beeld van je nieuwe auto te schetsen. Pin je alleen niet vast op aspecten als bijvoorbeeld de dagwaarde. Wij kunnen de precieze waarde van de auto niet berekenen omdat we niet alle gegevens hebben. Die prijs is bedoeld als een indicatie.

Ook erg belangrijk is dat je dankzij de kenteken check cruciale informatie kunt zien. Denk aan het schade verleden, hoeveel eigenaren er voor jou zijn geweest van het voertuig en ook de echte kilometers stand. Op deze wijze weet je of een auto kopen echt interessant is of niet.