Inklapbaar scootmobiel, vervoermiddel van de toekomst

Inklapbaar scootmobiel
Lange leve de vrijheid! Scootmobiels hebben vaak het imago van log, groot en zwaar te zijn. En eerlijk, vaak zijn ze dat ook. Senioren en minder valide mensen zijn er wel afhankelijk van op toch mobiel te blijven. Maar het blijft een noodzakelijk kwaad, omdat de scootmobiel vaak in de weg staat. Of er geen geschikte ruimte is de scootmobiel op te laden. En dab heb je nog de soms grote draaicirkel als je een klein hoekje om wil. En hoewel traditionele scootmobiels een acceptabel accu vermogen hebben, wordt het rijbereik beperkt door het relatief zware gewicht. Zou het niet prettig zijn als er een scootmobiel was die licht en compact was mét een acceptabel rijbereik? Gelukkig is dit geen visie meer, maar realiteit. Maak kennis met de moving life Atto inklapbaar scootmobiel!

Een volledig inklapbaar scootmobiel… echt waar!

Het ontwerp van de Atto scootmobiel is vanaf de grond af aan opnieuw opgebouwd. Alles was erop gericht het een inklapbaar scootmobiel te maken voor de toekomst. Het moest compact zijn, licht om te dragen en handig om mee te nemen. Het eindresultaat is een ingenieus ontwerp gericht op de wensen van de klant van nu. De scootmobiel bestaat uit meer dan 200 unieke onderdelen die volledig custom made zijn en niet voorkomen bij traditionele scootmobiels. Dit maakt het mogelijk dat de Atto scootmobiel volledig in te klappen en mee te nemen als een… compacte reiskoffer!

Overal toegankelijk dankzij de compacte afmeting

Volledig uitklapbaar is de Atto inklapbaar scootmobiel op z’n breedst slechts 56 cm. Dit is ideaal, want daarmee past de scootmobiel op elk winkelpad of steegje. Aan rijcomfort is ook gedacht. Gebruikers kunnen hun ideale pasvorm aannemen dankzij een verstelbare grip, verstelbare zithoogte en opklapbare armleuningen. Onder de zitruimte is er voldoende ruimte voor een boodschappentas. De voeten rusten op een comfortabele anti-slip ondergrond en door een doordacht uitgelijnd rijkhoek voorkomt de Atto dat er geslipt kan worden tijdens het rijden. Ook stoepjes en kleine obstakels vormen hierdoor geen enkel probleem!

Handig om mee te nemen op reis

Tot slot is de Atto scootmobiel volledig IATA (International Air Transport Association) gecertificeerd om mee te nemen aan boord van een vliegtuig. Bij aankoop krijgen klanten gecertificeerde documenten die aantonen dat de scootmobiel op reis mee mag. De IATA hanteert strenge normen aan het maximale kw/h aan accu’s. Standaard is de Atto scootmobiel voorzien van een 250 KW/h Li-Ion accu, maar deze is uit te breiden naar een krachtigere 450 KW/h accu.