James Autoservice Nieuwenhuijsen Den Haag, ervaring maakt het verschil

Garage
James Autoservice Nieuwenhuijsen gevestigd in de buurt van Den Haag is dé specialist op het gebied van autotechniek. Mankeert er iets met uw auto, of is uw auto toe aan een grote of kleine beurt? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan James autoservice Nieuwenhuijsen. Autoservice Nieuwenhuijze beschikt over een moderne garage. Den haag is erg goed bereikbaar vanuit Rijswijk.

James autoservice Nieuwenhuijsen is in 1980 begonnen met het repareren van auto’s, als merkonafhankelijk bedrijf. Doordat het bedrijf al zo lang actief is, is er veel ervaring. En omdat het bedrijf niet aan een merk gebonden is kan elke auto er terecht voor onder andere nieuwe banden, grote beurt, de kleine beurt, uitlijnen, APK keuringen en reparaties en onderhoud.

Naast de grote ervaring onderscheidt James autoservice Nieuwenhuijsen zich door hun bijzondere klantenservice. Zo staat er voor iedereen die een reparatie laat uitvoeren bij Nieuwenhuijsen gratis vervangend vervoer klaar en voor leaserijders is de haal- en breng service gratis een graag geziene bijkomstigheid.

LPG reparaties en inbouw zijn allemaal mogelijk in de Garage, Den Haag en omstreken kent geen grotere specialist op dit gebied dan autoservice Nieuwenhuijsen. Overstappen naar LPG kan heel voordelig voor u uitpakken, vanaf 9000 kilometer per jaar is het voordeliger om een LPG installatie te laten inbouwen in uw auto. Wij kunnen in elke automerk een LPG installatie inbouwen. Onze installaties voldoen allemaal aan de hoogste wettelijke kwaliteitseisen. LPG is de meest logische brandstof van het moment, het is goedkoop, en niet belastend voor het milieu.

Bent u opzoek naar een voordelige autoreparties, onderhoud of keuring? Zoek dan niet verder en kom vlug langs bij James Autoservice Nieuwenhuijsen garage. Den Haag en Rijswijk zijn slechts enkele minuten rijden van elkaar verwijderd. Neem vlug contact op met James autotechniek Nieuwenhuijsen en zorg ervoor dat uw auto er weer tegenaan kan.