boxpallets en export kisten

De voordeligste boxpallets vind je bij Zamko

Goed transport is veilig transport. Bij Zamko weten we als geen ander hoe transport geoptimaliseerd kan worden. Met de boxpallets van Zamko kun je uitgaan van een probleemloos vervoer van producten, in welke sector je ook actief bent. Dankzij het uitgebreide assortiment boxpallets, geschikt voor meermalig gebruik, bieden wij alles wat je nodig hebt om het hele logistieke proces, van opslag tot vervoer en aflevering, geheel te stroomlijnen. Van agrarische producten tot elektronica, met de export kisten van Zamko komt alles veilig en intact aan op de plek van bestemming.

Export kisten die voldoen aan alle eisen

Ieder bedrijf wil zijn producten op een overzichtelijke, efficiënte en betrouwbare manier van de ene naar de andere plek krijgen. Toch wordt nog lang niet altijd gebruik gemaakt van palletboxen. Bij vervoer over zee maakt men soms zelfs gebruik van enkel kartonnen dozen, zonder extra versteviging. Gebruik van export kisten is echter onontbeerlijk en het aanschaffen van herbruikbare beschermende kisten bespaart zeer veel geld. De voordelen zijn gemakkelijk op te noemen. Beschermende kisten maken transport veiliger, zodat er minder goederen beschadigd raken. Het stapelen van goederen is efficiënter, waardoor ruimte bespaard wordt in het ruim en geen speling in de lading zit, zodat er ook op ruwe zee weinig mis kan gaan. Dat levert een al met al een besparing op waarmee de lage prijs van de palletboxen bij Zamko gemakkelijk te rechtvaardigen is.
Bij Zamko verkopen we boxpallets voor opslag en export kisten op maat, en van alle materialen, die passen bij jouw wensen en eisen. Nieuwe én tweedehandse palletboxen vind je nergens goedkoper. Kijk dus snel op onze website voor meer informatie over de verschillende producten en aanbiedingen, en vraag een offerte aan voor onze zeer voordelige en robuuste boxpallets. Laat de export kisten van Zamko jouw vervoer efficiënter en veiliger maken.