Auto importeren en geld verdienen aan de BPM

Auto importeren
Heb jij er wel eens over nagedacht om een auto te importeren? Veel mensen importeren een auto uit bijvoorbeeld Duitsland, omdat dat uiteindelijk heel wat in de kosten scheelt. Een voordeel van een auto importeren uit Duitsland is dat deze vaak veel luxer zijn uitgevoerd. Voor minder geld haal je dan meer luxe in huis. Wie wilt dat nou niet? Hieronder lees je meer over het importeren van een auto.

Auto importeren, meer luxe voor een mooi prijsje

Duitse auto’s zijn vaak goedkoper, omdat er op de Duitse markt veel meer concurrentie plaatsvindt. Hierdoor is een Duitse dealer al snel blij met een lager prijsje. In Nederland is hier eigenlijk geen sprake van en daardoor betaal je in Nederland ook vaak de hoofdprijs voor een auto. Zoals je al hebt kunnen lezen, kun je in Duitsland een auto kopen voor een mooier prijsje.

Wat er nog moet gebeuren..

Maar dan ben je er nog niet, want de auto moet ook nog naar Nederland komen. Je moet dan nog wel het een en ander voor regelen. Zo moet de Duitse auto gecontroleerd worden. Je wilt natuurlijk wel dat de auto niets mankeert. Ook moet de auto naar Nederland getransporteerd worden. Hiervoor sluit je ook een all-risk transportverzekering af. Vervolgens moet je berekenen hoeveel BPM je moet betalen. BPM berekenen kan onder andere bij Importautos. Ook moet je niet vergeten om de auto te registreren bij RDW.

Importautos helpt je verder

Wil je graag een auto importeren uit het buitenland? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Importautos. Hier kun je ook een camper importeren. Importautos is al jaren actief in de markt. Hier kun je onder andere terecht voor de laagste BPM garantie. Importautos is een exclusief partner van Autoweek. Auto importeren? Vraag dan hulp aan Importautos. Zij helpen je graag verder met het vinden van een geschikte auto.