Aluminium kisten, een groot assortiment en voor ieder wat wils

In allerlei soorten en maten zijn er aluminium kisten te vinden. Van aluminium kisten met zijdeuren tot diepe aluminium kisten, er is voor ieder wat wils. Zo zijn er de standaard kisten, maar ook is er de mogelijkheid om een kist op maat te laten maken. Misschien vraagt u zich af van wat voor soort aluminium de kisten nu zijn gemaakt, want is dit wel stevig? De aluminium kisten zijn gemaakt van aluminium traanplaat, waardoor deze stevig is en een antislip structuur heeft. In dit artikel zullen een aantal soorten kisten aan de orde  komen, zoals opbouwkisten, disselbakken en onderbouwkisten. Deze zullen kort beschreven worden en u zal te weten komen waar u de aluminium kisten kunt bestellen.

Aluminium onderbouwkisten

De onderbouwkisten zijn te gebruiken als extra opbergruimte voor in een bedrijfswagen of vrachtwagen. De losse rommel zoals los gereedschap kan in de aluminium kisten opgeborgen worden. De onderbouwkisten worden, zoals het woord al zegt, onder de vrachtwagen of bedrijfswagen gebouwd. Hierin is een ruim assortiment te vinden, met onderbouwkisten in verschillende soorten en maten.

Aluminium opbouwkisten

U kunt precies naar wens uw eigen opbouwkist samenstellen. Zo kunt u op bepaalde eigenschappen filteren:

  • Zijdeuren: wel of geen zijdeuren
  • Gewicht: tussen de 6 en 92 kilo
  • Hoogte: tussen de 300 en 1000 mm
  • Lengte: tussen de 501 en 2000 mm
  • Diepte: tussen de 300 en 775 mm
  • Dikte: tussen de 1.5 en 4 mm

Aluminium disselbakken

De disselbakken zijn er voor meer opbergruimte voor aanhangwagens. Hierin kan gereedschap opgeborgen worden maar dit is natuurlijk maar net wat voor dingen u vervoert. De disselbakken kunnen in principe als opbergruimte voor alle materialen gebruikt worden. Deze zijn net als de opbouwkisten te selecteren op bepaalde eigenschappen.

Aluminium kisten bij Geprobox

De aluminium teksten volledig naar wens, dat is wat de klant wil en wat Geprobox voor u mogelijk kan maken. Dat komt doordat zij een goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben, snelle levering verzorgen en een groot assortiment aanbieden. Na het bestellen van uw aluminium kisten kunt u deze, wanneer op voorraad, direct ophalen of thuis laten bezorgen. Maar net wat u het fijnst vindt. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de aluminium kisten en de overige producten in het assortiment? Neem dan gerust contact op door te mailen naar info@geprobox.com of bel naar 0182- 76 92 38.