Aan welke BMW garage vertrouwt u uw BWM toe?

BMW garage
Heeft uw BMW een Apk-keuring, nieuwe banden, een reparatie of een grote beurt nodig? Bent u opzoek naar een BMW garage Den Haag? Zoek dan niet verder dan autoservice Nieuwenhuijsen. In de garage van autoservice Nieuwenhuijsen wordt gebruik gemaakt vnan de nieuwste technieken en methodes. Het autobedrijf bestaat al vele jaren en heeft daardoor veel ervaring opgebouwd. De monteurs die bij autoservice Nieuwenhuijsen werken hebben zijn allemaal uitstekend opgeleid. Van de kleine BMW 1-serie tot de grote BMW X6, de monteurs kennen ze allemaal als hun broekzak. BMW garage Den Haag is erg ervaren en bekwaam als het op reparaties en controles van BWM’s aankomt.

BMW garage Den Haag

Autoservice Nieuwenhuijsen maakt gebruik van originele BMW producten, dat wil zeggen dat er geen namaak onderdelen worden gebruikt. Daarnaast maakt autoservice Nieuwenhuijsen gebruik van de originele onderhoudsschema’s. Door de originele onderdelen te gebruiken met de originele onderhoudsschema’s gaat uw auto langer mee. Als uw BMW nog binnen de garantie van de BMW garage valt blijft de garantie van toepassing. De originele onderdelen en het originele onderhoudsschema zorgen ervoor.

Wanneer autoservice Nieuwenhuijsen een controle of keuring uitvoert komen ze soms mankementen tegen of onderdelen die aan vervanging toe zijn. Autoservice Nieuwenhuijsen garandeert u dat ze nooit zomaar iets repareren zonder dat u daar vanaf weet. Dit doen ze omdat ze niet willen dat u tegen onverwachte kosten aanloopt. Ze beginnen de reparatie of vervanging van bijvoorbeeld de remvloeistof, de distributieriem, de olie of een ander onderdeel pas als u daarvoor toestemming heeft gegeven. Daarom is BMW garage Den Haag de beste plek om uw BMW naar toe te brengen.

Heeft u besloten om uw BMW naar BMW garage Den Haag te brengen voor een controle of reparatie? Neem dan nu contact op met autoservice Nieuwenhuijsen en ze beantwoorden graag al uw vragen. Bij autoservice Nieuwenhuijsen krijgt u meer service voor minder geld!